About

Numele meu de familie este: Sanda, iar prenumele: Vasile

Dumnezeu a făcut ca să mă nasc în Teleorman, România, în 1961, dintr-o familie de oameni simplii. După terminarea celor 8 clase primare am continuat la liceu în Bucureşti, după care am lucrat ca frezor (aproape 6 ani), la două întreprinderi din capitală. Am practicat karate mai mulţi ani, şi aveam pasiune pentru literatură, îmi plăcea foarte mult să citesc din dorinta de cunoastere. La vârsta de 27 de ani, pe când comunismul era la putere, am vrut cu orice preţ să plec din ţară, dar cum pe atunci nu se dădea voie ca oamenii să călătorească liber în afara ţării, mi-am propus să plec ilegal, vroiam să fug din ţară să ajung în occident, însă Dumnezeu, la timpul potrivit a permis ca să ajung în Austria. Am fost cazat într-o pensiune din St. Gilgen, (în aşteptarea vizei pentru Canada) odată ajuns acolo, după numai câteva luni am auzit pentru prima oară despre Cuvântul lui Dumnezeu şi am primit o Biblie, atunci am început să citesc Scriptura, dar seara în ascuns deoarece auzisem că este pentru cei fricoşi, slabi şi neajutoraţi (acest lucru este adevărat, 1 Corinteni 2:3), dar cum pe atunci eu eram antrenor de karate, îmi era greu să ştiu că cineva m-ar putea vede şi apoi s-ar fi zis despre mine că aş fi fricos şi slab; aceasta era desigur mândrie ascunsă, căci priveam la lucrurile de pe pământ şi prin urmare este clar că eram greşit, deoarece este scris clar în Biblie că Dumnezeu se împotrivește oamenilor mândri: „Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar dă har celor smeriţi.” (Iacov 4:6)

După 16 luni de şedere în Austria am primit viza pentru Canada, unde m-am stabilit şi locuiesc de atunci împreună cu familia. Sunt căsătorit cu Nicoleta și Dumnezeu ne-a dăruit 4 copii. Cine sunt eu? Sunt un nimic (1 Corinteni 3:7), un abur care se arată puţintel, şi apoi piere (Iacov 4:14), un rob netrebnic, care face ce era dator să facă (Luca 17:10).
De aceea, eu caut să vestesc Evanghelia adevărului, propovăduind Cuvântul Domnului, stăruiesc asupra lui la timp şi ne la timp, mustru, cert, îndemn cu toată blândeţea şi învăţătura, chiar aşa cum este zis la 2 Timotei 4:2, şi-i vai de mine dacă nu vestesc Evanghelia (1 Corinteni 9:16).
Mi-am răstignit firea pământească împreună cu patimile şi poftele ei. (Galateni 5:24), nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine şi de aceea nu mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine, şi eu faţă de lume! (Galat. 6:14)

Știu că lumea nu mă place, ba chiar mă urăşte fiindcă lumea iubeşte ce-i al ei, dar eu nu mai sunt din lumea aceasta, (Ioan 15:19) totuşi mai ştiu că: lumea şi pofta ei va trece, de aceea eu caut să fac voia lui Dumnezeu (1 Ioan 2:17)

Biblia spune că toată lumea zace în cel rău, și desigur acest lucru este adevărat (1 Ioan 5:19). Cei mai mulți oameni merg pe „calea lată”; cei mai mulţi din numărul celor ce-și spun creștini sunt amăgiți și rătăcesc departe de adevăr.
Domnul Isus, spune că sunt puțini cei ce afla „Adevărul” și merg pe „calea îngustă” (Matei 7:13-14).
Și eu am fost prins pe această „cale lată”, căci am făcut la fel ca și ei. Timp de mai mulți ani am fost pastor misionar, crezând că lucrez pentru Dumnezeu, și lucram cu toată dăruirea și sinceritatea, dar chiar dacă eram sincer, acum știu că eram sincer greşit, căci am fost amăgit şi făceam parte din această lume creştină falsă şi desigur, eram în drum spre iad.
Dar Dumnezeu S-a îndurat de mine şi El a făcut ca să pot cunoaşte adevărul, atunci parcă ochii mi s-au deschis, am văzut clar şi am fost luminat de Cuvântul Scripturii, de aceea eu î-L propovăduiesc pe Domnul Isus Hristos (2 Corinteni 4:5) şi pot spune că pentru El am pierdut totul.

Eu nu scriu (şi nici nu vorbesc) ca să înjosesc, ori să cobor pe cineva, nici ca să mă cert cu cineva, ci împart drept Cuvântul adevărului (2 Tim. 2:15), după cum este scris: Temelia cuvântului Tău este adevărul, şi toate legile Tale cele drepte sunt veşnice. (Ps. 119:160)
https://sites.google.com/site/crestinadevarat/home

Sunt un slujitor al Domnului, un creștin, un rob netrebnic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s